Nincs telitalálatos a hatos lottón
A 21. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 1, 4, 18, 26, 33, 36. 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 444 720; a 4 találatos szelvényekre 7950; a 3 találatos szelvényekre 1740 forintot fizetnek.
Blogolj!

Budapest a második legjobb hajós desztináció

Kálovics Tibor

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ tájékoztatása szerint Budapest második helyen végzett a neves Cruisers’ Choice Destination díjért folyó versenyben.

Fotó: silver-line.hu

A tekintélyes cruisecritic magazin évente megválasztja a világ legjobbjának számító hajós célállomásait. A hajós desztinációs díj kategóriában a francia város Arles végzett az első helyen másodikként azonban a magyar fővárost rangsorolták.

A magazin azzal indokolta, hogy Budapest gyönyörű városnak számít, amely gazdag tájékoztatóanyaggal és élményanyaggal bír valamint éjszakai fényei is kiemelkedővé teszik a hajós turizmust előnyben részesítők számára.Budapest a kategóriájában a német Würzburgot előzte meg.

Az elismert hajós médium 18 kategóriában oszt ki évente díjakat, amelyeket a turisztikai beszámolók szerint ítél oda egy adott városnak.

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/56156/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?