Blogolj!

Családbarát védjegyet kaphatnak egyes szállodák

Kálovics Tibor

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége ősztől "Családbarát" védjegyet vezet be. A hírt Könnyid László a szövetség elnöke jelentette be egy interjúban.

Fotó: turizmus.com

A Magy Idők pénteken közölt egy interjút a szállodaszövetség elnökével amelyben Könnyid László a védjegy bevezetésével kapcsolatos információkat osztott meg. A bevezetésre azért is idén kerül sor, mert 2018 a családok éve Magyarországon.

Az elnök kijelentette, hogy a hazai utazóközösség közel fele gyermekkel utazó vendég, és a külföldi turisták közül is egyre többen választják, hogy a családjukkal utaznak. Könnyed László szerint az, hogy egy szálloda családbarát lesz versenyelőnyt jelenthet a piacon. 

Az MSZÉSZ 2012 óta üzemelteti a HotelStars Nemzeti Szálloda Tanusító Védjegy rendszert, amelyben több különböző védjegyet is elnyerhetnek a szállodák illetve tavaly óta a panziók is.   

Könnyid László szerint a különbséget a felkészültség és a szolgáltatások minősége jelenti a védjeggyel rendelkező intézmények esetében. A minősítésre három fokozatban lesz lehetősége a szállodáknak, és az a szálloda kaphat védjegyet amely legalább az egyik kritériumnak megfelel. 

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/56255/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?