Blogolj!

Lehet csatlakozni a Turizmus Világnapjához

Kálovics Tibor

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ felhívást intézett azokhoz a turisztikai szolgáltatókhoz akik valamilyen akcióval szeretnének csatlakozni a budapesti Turizmus Világnapjához.

Fotó: turizmus.com

A BFTK közleményben jelezte, hogy várja azoknak a turisztikai szolgáltatóknak illetve Budapest Card partnereknek a jelentkezését amelyek a szeptember 27-i Budapesten megrendezett Turizmus Világnapján valamilyen  akcióval vagy különleges programmal szeretnék kivenni részüket a jeles napból. 

A "World Tourism Day" elnevezésű eseményt az ENSZ Turisztikai Világszervezete hozta létre és ennek a helyszíne 2018. szeptember 27-én Budapest lesz. 

A BFTK 2016-ban turisztikai nyílt napot hozott létre a világnaphoz kapcsolódóan, amelyen közel 2000 érdeklődő vett részt első alkalommal. Az idei év eseményére a szervezet szintén a korábbi évek mintájának megfelelően várja a szolgáltatók jelentkezését a regisztracio@budapestinfo.hu email-címen, a regisztrációra augusztus 26-ig van lehetőség. A jelentkezési lap ezen a linken  érehető el. 

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/56869/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?