Blogolj!

Meghosszabbította őszi kampányát az MTÜ

Kálovics Tibor

A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptember 15-ig meghosszabbította forgalomélénkítő kampányát a Magyar Turisztika Ügynökség.

Fotó: clubdobogomajor.hu

A kampány első számú célja, hogy bebizonyítsa, hogy Magyarországon ősszel is számos látnivaló várja az utazni vágyókat akárcsak a többi három évszakban. Az országos kommunikációs kampány október 1. és november 15 között tart a meghosszabbított határidőnek köszönhetően. 

A kampányban a bor - és gasztroturizmus mellett kiemelt szerepet kap a Márton-nap, amely a tavalyi év óta a vendégszeretet napja hazánkban. Az MTÜ olyan szállodák, éttermek, borászatok, fürdők és egyéb kulturális vagy aktív turisztikai attrakciók jelentkezését várja, amelyek a fent említett időszakban "Hello Ősz" néven speciális ajánlatot biztosítanak a turisták számára amelyet a saját kommunikációs csatornáikon keresztül értékesítenek.

Az MTÜ  egy szűrés után honlapján teszi közzé a partnerek listáját, valamint népszerűsíti a különleges ajánlatokat. A "Hello Ősz" csomag tartalmát minden résztvevő egyénileg szabja meg. 

A kampányra az alábbi linken lehet jelentkezni szeptember 15-ig, ezt követően az MTÜ képviselője fel fogja venni a jelentkezőkkel a kapcsolatot. A jelentkezés díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/58203/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?