Blogolj!

Megvan az év családbarát szállodája

Kálovics Tibor

Kiosztották a 2018-as év családbarát szállodájának és családbarát szállodai szakemberének járó díjakat.

Fotó: turizmus.com

A díjat a KidsOasis Nonprofit Kft. harmadik alkalommal osztotta ki, mint a családbarát szálláshelyek védjegyének tulajdonosa. A verseny során értékelték a szállodák fáradozásait a családok kiszolgálásával kapcsolatban, valamint fontos szempont volt, hogy a családok véleménye alapján osztották ki a díjat. 

Idén a családbarát szálláshelyek között, az Oxigén Hotel Family & Spa lett a győztes. A díjazott intézmény a Heves megyei Noszvajban található.  

A szállodák a trófea mellé családbarát szolgáltatásaik fejlesztéséhez kapcsolódó oktatási programot, animációs tanácsadást, játékokat, mesekönyveket, babafelszereléseket is nyertek.

A Családbarát Szállodai Szakember 2018. díj esetében a szervezők többek között azt vették figyelembe, hogy kik azok a szállodai szakemberek, hogy ki az aki leginkább megérti a családok és a gyerekek igényét és ki viselkedik a leginkább családbarát szellemben.

A vendégek véleménye alapján Möllmann Eszter, a Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark tulajdonosa a KidsOasis Családbarát szállodai szakembere kapta a díjat. 

A díjak az 5. Családbarát Turizmus Konferencia keretében kerülnek majd kiosztásra. 

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/65043/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?