Blogolj!

Budapestre, Egerbe és Hajdúszoboszlóra utaznak a legtöbben szilveszterezni

Kálovics Tibor

Budapest , Eger és Hajdúszoboszló számítanak a legnépszerűbb célállomásnak szilveszterkor, de idén Debrecen és Győr is bekerült a 10 legnépszerűbb úticél közé.

Fotó: programturizmus.hu

A szallas.hu idén is elkészítette a 10 legnépszerűbb szilveszteri desztináció listáját és akárcsak tavaly idén is a főváros a legnépszerűbb a turisták körében. 2017-hez hasonlóan ismét Eger és Hajdúszoboszló végzett a képzeletbeli dobogó második és harmadik fokán, változás azonban az előző esztendőhöz képest, hogy Győr és Debrecen is bekerült a TOP10-b.e 

A portál adati alapján a külföldi települések közül amelyeket hazánkból autóval is meg lehet közelíteni Zakopane, Pozsony és Krakkó a leggyakoribb választás.

Az oldal közleménye szerint azokban a szállodákban amelyek valamilyen extra programot kínálnak a látogatók számára már nincs szabad szoba pedig a vendégeknek átlagosan 50 százalékos felárral kell többet fizetniük. 

Az adatok szerint egy átlagos szilveszteri foglalás 65 274 forintba kerül ,leggyakrabban két éjszakára megy egy legalább három főből álló társaság. A legolcsóbb szilveszteri állomás 4000 forintba, míg a legdrágább 2 millióba kerül. 

Egyre nagyobb szerepet kapnak a csomagokban a szilveszteri extrák is. A csomagok többsége korlátlan fogyasztást vagy valamilyen aktív programot tartalmaz ,de nem ritkák a sztárfellépők vagy az éjszakai tűzijáték sem a programok között. 

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/66984/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?