Blogolj!

Országszerte kedvezményekre számíthatnak a belföldi utazók

Kálovics Tibor

A Magyar Turisztikai Ügynökség "Hello Tél" kampánya január 15. és február 28. között zajlik. A kampány keretében több mint 150 szálláshely, fürdő és étterem várja kedvezménnyel a belföldi utazókat.

Fotó: bakonycentrum.hu

Az MTÜ legfontosabb célja, hogy bemutassa, hogy hazánk minden évszakban számos látnivalóval és gyönyörű tájjal várja az utazókat. Az ügynökség olyan szálláshelyekkel, éttermekkel, fürdőkkel és turisztikai attrakciókkal működik együtt amely a téli időszakra különleges ajánlatokkal várja a belföldi turistákat. 

Az MTÜ honlapjára az utazók feltölthetik a számukra kedves helyeket és ajánlhatnak kevésbé ismert, de vonzó látnivalókat a többiek számára. A megújult weboldal így egyfajta információs térként is szolgál a turisták számára. 

Az MTÜ közleménye szerint a hellomagyarorszag.hu weboldalon az érdeklődök külön is olvashatnak bővebb tájékoztatót a hazai desztinációk látnivalóiról, legyen szó akár természeti akár emberalkotta látnivalókról. 

A "Hello Tél" programban résztvevő, kedvezményeket biztosító intézmények listája a hellomagyaroszag.hu weboldalon található meg. 

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/67842/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?