Blogolj!

Több hévízi szálloda is Magyar Turizmus Minőségi Díjban részesült

Április 23-án díjátadó zárta az a tavaly meghirdetett pályázatot, melyen 28 szálloda és 11 étterem kapta meg a Magyar Turizmus Minőség Díjat. Ebből négyet hévízi szálloda kapott.

Ez igazán kiemelkedő teljesítmény, hiszen 28 díjazottból négyet csak egyetlen város, azaz Hévíz szállodái kaptak, egészen pontosan a Lotus Therme Hotel & Spa, a NaturMed Hotel Carbona, a Danubius Health Spa Resort Aqua, és Health Spa Resort Hévíz részesült az elismerésben.

Ez talán abból a szempontból nem meglepő, hogy a turizmust tekintve 2018 rekordévnek számított, ebből pedig azt következik, hogy egyre több a minőségi szolgáltató is a piacon.

A Magyar Turizmus Minőségi Díj önkéntes jelentkezésen alapuló tanúsító rendszer, amely éttermeknek és szállodáknak kínál magas színvonalú, európai minőségirányítási elvek alapján működő minősítési lehetőséget.Nemzetközi elismertségét jelzi, hogy a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége (HOTREC) is akkreditálta.

A díj 3 évig érvényes, nyertese ez idő alatt jogosult a Q-logó és a védjegy használatára. Az érvényességi idő alatt a díjazottaknál bármikor végezhetnek utóellenőrzést, indokolt esetben a díj vissza is vonható.

Címkék: díj, Hévíz, turizmus
https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/90279/pics/15814231948792311_800x600.jpg
díj,Hévíz,turizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?