Blogolj!

Újra sikerrel zárt a Minőségfejlesztési pályázat Hévízen

Negyedik alkalommal volt lehetőségük a hévízi magánszállásoknak arra, hogy minőségi fejlesztéseket valósítsanak meg.

A pályázat az önkormányzat finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában került megrendezésre és segítette a megvalósítást. A fejlesztéseken belül új kerti bútorok, televízió készülékek, minőségi konyhai felszerelések és természetesen nem utolsó sorban felújítások segítettek abban, hogy a szállások minél jobb kvalitásúak és komfortosak legyenek.

A pályázatot 113 nyerték el, akik majdnem 15 millió forintot használtak fel az önkormányzat által benyújtott 16 millió forintot keretösszegből.

A pályázat sikerességét mutatja, hogy 113 pályázó között voltak olyanok is, akik az eddigi tapasztalatokat felmérve elsőként jelentkeztek, illetve számos olyan is akadt, akik már harmadjára pályáztak.

A minél többszöri sikeres pályázat (jelen esetben két sikeres pályázat) után a szálláshely megszerzi a Koronás Minősítést, így ez is plusz motivációként fogható fel. A minősítés feltételeinek teljesítése 2 év tudatos fejlesztést követően már nem okozott nehézséget a szálláshelyeknek, ráadásul a minősítés költsége elszámolható a pályázatban, így plusz anyagi terhet sem jelent.

Ebből következik, hogy a minősített szálláshelyek száma folyamatosan nő Hévízen, és a támogatások összege is emelkedett az évek során.

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/90282/pics/lead_800x600.jpg
Hévíz,pályázat,szállás,turizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?