Blogolj!

Megújult külsővel vár a Hévíz Tourinform Irodája

Új arculattal és logóval jelentkezett a Tourinform hálózat, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak az arra járó turisták, valamint a helyi lakosok is.

Az új dizájn már egy modernebb megjelenést ad, ennek köszönhetően pedig meggyőzőbb és hitelesebb módon tudja kommunikálja Magyarország turisztikai lehetőségeit. Ez pedig azért is örvendetes hír, mert a Tourinform Iroda egyfajta bemutatóterem, ahol a vendég a helyi, térségi és nemzeti turisztikai kínálattal találkozhat.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha a hévízi irodába betér egy látogató, akkor egy olyan térben találja magát, amely biztos pontként szolgál számukra az utazásukkal, kirándulásukkal kapcsolatban, de akár még a különböző ügyeik intézése közben is további hasznos információval szolgálhat.

A szolgáltatások közé tartozik még továbbá az elektromos és normál kerékpár bérbeadása, a Hévízen használható HEBI városi kerékpár kártya kiadása, a Hévíz Card értékesítése, amellyel számos kedvezmény vehető igénybe Hévízen és a térségben. További jó hír, hogy épp a napokban indult el a Budapest Card értékesítése is, így tehát a magyar fővárosba kirándulók már Hévízen kifizethetik a kedvezményeket nyújtó kártyát.

Az sem elhanyagolandó, hogy a vendégek számos ajándéktárgy közül is mazsolázgathatnak a hévízi Tourinform irodában, melyek közül a legnépszerűbbek a hévízi iszapos termékek.

Végezetül azt se felejtsük el, hogy a Tourinform Irodák továbbra is a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízható és hiteles információs rendszerének végpontjai, ahol információgyűjtés, vendégigény felmérés, valamint teljes körű, naprakész és átfogó információszolgáltatás zajlik.

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/90303/pics/lead_800x600.jpg
Hévíz,Hévíz Tourinform Iroda,turizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?