Blogolj!

Látogatóközpont épült a Hajósi Pincefaluban

Kálovics Tibor

Multifunkciós rendezvényteret, kiállító teret valamint turisztikai információs központot hoztak létre a Hajósi Pincefalu középpontjában álló egykori uradalmi pincében.

Fotó: kirandulastippek.hu

Olyan turisztikai attrakciót akart létrehozni  Hajós önkormányzata és a Hajósszolg. Kft, amely a pincefalu turisztikai központjában információval látja el a vendégeket. 

A látogatóközpont feladata, hogy bemutassa, népszerűsítse és összefoglalja a szolgáltatók, pincészetek, valamint a vendéglátóhelyek és a rendezvényszervezők kínálatát valamint Hajós város attrakcióit is. 

A kiállítás során bemutatásra kerül Európa egyetlen speciális térszerkezettel rendelkező önálló épülete, a Hajósi Pincefalu. A pince a népi építészet ékköve, mivel csak pincékből áll, valamint a borra alapozott gasztronómiai és kulturális rendezvények gyűjtőhelye. A fejlesztés a helyi gazdaságot hivatott élénkíteni, valamint hozzájárulna a foglalkoztatás növekedéséhez is. 

A látogatóközpont szeptember 21-én kerül felavatásra, és családi valamint céges rendezvények lebonyolítására is egyaránt alkalmas. 

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/83632/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?