Blogolj!

Tovább szépül Hévíz

A város folyamatosan épül-szépül, a fejlesztések pedig most elérték a Hévízi Tófürdőt is. Ezúttal a főbejáratot újítják fel.

A dr. Schulhof Vilmos sétány felőli bejárat felújítási munkálatai miatt ezt a területet november 4-től bezárják, várhatóan egészen júniusig.

Ezt Czene Alexandra, a Hévízi Tófürdő vezetője is megerősítette:

a felújítás legalább 6-7 hónapot vesz igénybe, ezért várhatóan júniusban nyílhat meg újra a vendégek által nagyon kedvelt dr. Schulhof Vilmos sétány felőli "kerubos" bejárat.

A munkák az épület öltözőjét is érintik, ahol komplex felújítás zajlik majd, szebb és korszerűbb lesz tehát a hely, amivel a jövő nyáron érkező vendégek komfortját biztosítják.

Fontos megjegyezni, hogy a felújítás nem zavarja meg a fürdő működését: a Hévízi Tófürdőre a Festetics Fürdőház felőli (Ady utca) bejáraton keresztül lehet majd bejutni, az ottani pénztárak továbbra is a megszokott nyitva tartással üzemelnek. 

A vendégek az átmeneti időszakban a Festetics Fürdőház öltözőit tudják használni, illetve szükség esetén a Tófürdő munkatársai ideiglenes öltözőket is kialakítanak majd a fürdő több pontján, amiről természetesen tájékoztatják a látogatókat.

Címkék: fejlesztés, Hévíz
https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/90289/pics/lead_800x600.jpg
fejlesztés,Hévíz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?