Blogolj!

Cartwright Éva és Kolonics Károly kapta idén a Somlóért-díjat

A SOMLÓÉRT – Tornai Endre emlékdíjat 2016-ban alapította a a Tornai Pincészet, a Somlókörnyéki Önkormányzatok Szövetsége és a Somlói Borrend Egyesület. A díjat két kategóriában adják ki, egyiket annak a személynek, aki sokat tett Somló térségének fejlődéséért, a másikat annak, aki jelentősen hozzájárult Somló borászatának fejlődéséért.

A díjazott személy munkájával, kiemelkedő teljesítményével és személyes példamutatásával jelentősen hozzájárult Somló és térsége fejlődéséhez, értékeinek megőrzéséhez és gyarapításához, borászatának fejlődéséhez, borainak elismertségéhez, valamint az emberi kapcsolatok erősítéséhez, a közösségi tudás gazdagításához.

Díjazottak: Cartwright Éva és Kolonics Károly (középen)Közélet kategóriában idén a Somlói Borok Boltjának tulajdonosa Cartwright Éva kapta a díjat, aki boltjának 2012-es megnyitása óta rengeteg tesz a somlói borok népszerűsítéséért mind itthon, mind nemzetközi szinten.  Borászat kategóriában Kolonics Károly, a Somló dél-keleti oldalán, az Apátság-dűlőben található, Kolonics Pincészet tulajdonosa érdemelte ki az elismerést.

https://hatizsak.blogstar.hu/./pages/hatizsak/contents/blog/86835/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?