Blogolj!
Újraindult a belföldi turizmus a pünkösdi hosszú hétvégén

Újraindult a belföldi turizmus a pünkösdi hosszú hétvégén

2020.06.01. | Zita

A lazításoknak köszönhetően a pünkösdi hosszú hétvégét már kellemesen ki lehetett élvezni, több helyen a strandok is megnyíltak, így a kikapcsolódás teljes lehetett.

Tovább
Újra látogatható a hévízi Schulhof sétány

Újra látogatható a hévízi Schulhof sétány

Tovább
A világörökségi Hollókő újra megnyitja kapuit

A világörökségi Hollókő újra megnyitja kapuit

Tovább

Új egészségügyi intézkedéseket javasol a Budapest Airport

2020.04.29.
Lassan, de biztosan újra beindul az élet, ez alól a repterek sem kivételek, éppen ezért a Budapest Airport új egészségügyi javaslatokkal állt elő az utasai számára.

Nyárra megújulhat a szigligeti vár

2020.04.28.
Nyárra megújulhat a szigligeti vár, fejlesztik a település strandját is. A járványhelyzet elmúltával, lehetőség szerint még a nyáron szeretnének látogatókat fogadni.

A hévízi turizmus már készül a koronavírus utáni időszakra

2020.04.26.
Dorogi László
A fürdővárosban először a belföldi vendégeket szeretnék visszacsábítani a járványügyi időszak lezárultával, de nagyon fontos, hogy a helyi partnerek hatékonyan együtt tudjanak működni.
Címkék: Hévíz

Újraindítaná pár járatát a Wizz Air

2020.04.25.
Mivel még nem lehet látni a járvány végét, így fokozott körültekintéssel indítaná el újra egyes járatait a légitársaság.

Elkezdődött a Bükki Csillagda építése

2020.04.24.
Elkezdődött a répáshutai Bükki Csillagda építése. Párhuzamosan már a kiállítási tartalmak is készülnek, így jó esély van arra, hogy 2021 második felében átadhassák a nagyközönségnek a Bükki Nemzeti Park új attrakcióját.

Júliusban nyithatnak ki a budapesti strandok

2020.04.23.
Dorogi László
A koronavírus-járvány miatt biztosan nem nyitnak ki a strandok a fővárosban május elsején.

Rövid digitális túra a Notre-Dame falain kívül és belül

2020.04.22.
Ragnar Volarus
Egy éve történt, hogy sajnálatos katasztrófa érte a több mint 850 éves világhírű gótikus templomot, a párizsi Notre-Dame-ot. Egy éve történt, hogy sajnálatos katasztrófa érte a több mint 850 éves világhírű gótikus templomot, a párizsi Notre-Dame-ot.

Fedezd fel online VI. Ramszesz fáraó sírhelyét!

2020.04.21.
Pintér M. Lajos
Otthonról, a karosszékből: varázslatos virtuális sétát tehetsz az ókori Egyiptom egyik legismertebb és legvarázslatosabb nevezetességében.

Jelentős kerékpárút-fejlesztést kap Sopron és környéke

2020.04.18.
A beruházás keretében összesen 11 térségbeli település kerékpáros infrastruktúráját fejlesztik, melynek részeként 15 pihenőhelyet is kialakítanak.
Címkék: kerékpár

Képzeletbeli utazásra hívja a gyerekeket a Magyar Turisztikai Ügynökség

2020.04.17.
Az Ügynökség folytatja a 2019. nyarán nagy sikerrel útjára indított Hol vagy, Kajla? programot, mely kifejezetten kisiskolás gyermekeknek szól. A program célja, hogy a gyermekek minél előbb megismerjék és megszeressék Magyarország nevezetességeit és családjaikkal utazásaik során felfedezzék azokat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?