Blogolj!
Újraindult a belföldi turizmus a pünkösdi hosszú hétvégén

Újraindult a belföldi turizmus a pünkösdi hosszú hétvégén

2020.06.01. | Zita

A lazításoknak köszönhetően a pünkösdi hosszú hétvégét már kellemesen ki lehetett élvezni, több helyen a strandok is megnyíltak, így a kikapcsolódás teljes lehetett.

Tovább
Újra látogatható a hévízi Schulhof sétány

Újra látogatható a hévízi Schulhof sétány

Tovább
A világörökségi Hollókő újra megnyitja kapuit

A világörökségi Hollókő újra megnyitja kapuit

Tovább

Ennél menőbb várpromót még tuti nem láttál!

2020.02.29.
Dorogi László
Aki eddig nem hallott volna a Siklósi várról, az szánjon rá három percet parádés promóciós videójukra, majd hagyjon ott csapot-papot és utazzon el megcsodálni a monumentális építményt.
Címkék: turizmus

Március - a barlangok hónapja

2020.02.28.
Idén is megrendezik a barlangok hónapját márciusban, a kampány ideje alatt kedvezményes jegyárakkal, különleges programokkal várják az érdeklődőket a nemzeti parkok.
Címkék: barlang, budapest

Megújul a kengyeli szélmalom

2020.02.26.
Az alföldi település legfőbb idegenforgalmi látványossága a műemlék szélmalom, amely augusztus végére megújulva várja a vendégeket.

Régi pompájában a Gyöngyi gőzmozdony Gyöngyösön

2020.02.24.
Az elmúlt években szinte folyamatos volt a korszerűsítés a Mátra vasúti vonalán. A Gyöngyös-Mátrafüred közötti vonalszakaszon pályarekonstrukciós munkákat folytattak. Elsőként a pályaszakaszt újították meg, majd ezt követte a járművek korszerűsítése, de modernizálták a végállomáson a turistaházat is, valamint a gyöngyösi és a mátrafüredi állomást, és azok környezetét is rendbe tették.

A kerítés, amitől megjön a kedved a olvasáshoz

2020.02.23.
Meg kell hagyni még mindig zseniális az üllői Vargha Gyula Könyvtárnak az a korábbi ötlete, melytől már akkor kedvet kapunk az olvasáshoz, ha csak éppen arra sétálunk.

A pusztulás szélén Balaton-felvidék emblematikus épülete

2020.02.18.
Ify Lajos fonyódi plébános 55 éves korában az önkéntes remeteséget választotta, mivel nem szeretett volna békapap lenni. Ekkor kezdte építeni családjuk Szent György-hegyi birtokán remete-lakját és egy kápolnát.
Címkék: balaton

Turisztikai komplexum épül Zemplénben

2020.02.17.
A Hegyköz szívében, a Pálházi Állami Erdei Vasút végállomásánál, az egykori rostallói kulcsosház, valamint a korábbi kutatóház újragondolásával valósítja meg a Zemplén új turisztika komplexumát az ÉSZAKERDŐ Zrt.
Címkék: turizmus, zemplén

Kiemelkedő év volt a tavalyi a budapesti turizmusban

2020.02.16.
Ragnar Volarus
Kiemelkedő év volt a tavalyi a budapesti turizmusban, aminek az utolsó negyedév jelentős lökést adott - közölte a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK).

Tűzeset miatt beomlott a révfülöpi kilátó

2020.02.13.
Tűzeset miatt beomlott a révfülöpi Fülöp-hegyen lévő kilátó csütörtök hajnalban.
Címkék: balaton

Új lendületet kap a balatoni kerékpáros turizmus

2020.02.11.
Egy 1200 kitöltött kérdőívből, 22 mélyinterjúból és 8 fókuszcsoportos vizsgálatból álló kutatás alapján jelöli ki a balatoni bringások számára legkedvezőbb túraútvonalakat a tó mentén a Magyar Kerékpáros Szövetség vezette konzorcium.
Címkék: balaton, kerékpár

Ezeket a cikkeket olvastad már?